Nem egyszerű a dolga annak a cégnek, amely a savanyú cukorkás vagy bonbonos tál helyett valami egészségesebb alternatívát szeretne nyújtani a hozzá betérő ügyfelei számára.
A tél közeledtével egyre csökken azon gyümölcsök száma, amelyek nemcsak mutatósak, de egyszerűen el is fogyaszthatók. Az alma és a körte mellett szinte nincs olyan gyümölcs, amit balesetmentesen meg lehetne enni. Egy mutatós ananász vagy gránátalma napokig lehet a recepció dísze, ám pucolásuk nem kis kihívást jelent még a tapasztaltabbak számára sem. A banánt sokan erotikus formája miatt száműzik az irodákból, pedig értékes vitaminokat rejt. Jó megoldást jelenthet ebben a helyzetben, ha aszalt gyümölcsökből készített tállal kedveskedünk ügyfeleinknek. A különböző méretben és formában kapható kosárkákban pont akkora darabokban találhatók az aszalványok, amelyet bárki bátran be tud kapni, a falat nem akad a torkán. Abban az esetben, ha magozott termékek díszítik a csomagot még hulladék sem termelődik. Mivel a csomagolásul szolgáló kosár újból felhasználható, így az aszalt szilvából, barackból vagy datolyából nagyobb mennyiséget is vásárolhatunk és kreatívan tálalhatjuk őket időről időre.