Melyik a kedvenc bejglid? A diós, a mákos, esetleg a gesztenyés, vagy a csokis, a marcipános, esetleg valamelyik aszalt gyümölcsös? Választásod meglepően sokat árul el rólad!

Diós/Mákos
Hagyománytisztelő vagy, szereted a biztos, kiszámítható, megszokott dolgokat, így nem is kérdés számodra, hogy karácsonykor vagy diós, vagy pedig mákos bejglit eszel. Vagy mindkettőt. Fontos számodra a család, a pihenés, a közösen eltöltött, minőségi idő. Nem szeretsz konfrontálódni, veszekedni, inkább te kötsz kompromisszumokat a béke érdekében.

Gesztenyés
Szereted a változatosságot, szívesen kísérletezel, és próbálsz ki új dolgokat. Sokat utazol is, nem jellemző, hogy bármire is nemet mondasz, sőt. A meglepetéseket is nagyon kedveled, akárcsak az új dolgokat.  Rendszeresen próbálsz ki új sportokat, és frizurákat is.

Csokis
Szereted és élvezed is az életet, nem sanyargatod magad fogyókúrával, különösen nem karácsonykor. „Egyszer élünk!” – ez a mottód, így élsz, így is csinálsz mindent. Naná, hogy a csokis a kedvenc bejglid. Nagyon határozott vagy, kézben tartasz mindent, egyszerre akár száz dologra is tudsz figyelni. Egyedül az anyagi dolgaidra érdemes talán egy picikét jobban odafigyelned, ha ugyanis költekezésről van szó, gyorsan el tud szaladni veled a ló.

Ajánlott termékeink:

Aszalt gyümölcsös
Nem vagy annyira összeszedett, mint amennyire szeretnél az lenni. Általában te vagy az az ember, aki mindenhonnan elkésik, és aki elfelejti elhozni a tisztítóból a ruhát. De ez legyen a legnagyobb bajod. Rettentően szerethető, kedves ember vagy, a korábban felsorolt dolgok ellenére rád mindig lehet számítani, és igénylik is barátaid, családtagjaid a társaságodat, hiszen rendre te vagy a legmosolygósabb, legvidámabb ember.

Marcipános
Nagyon intelligens, sokat olvasott ember vagy. Megfontolt, higgadt, és alapjába véve csöndes is. Ha azonban valaki felidegesít, és elpattan a húr, akkor bombaként robbansz. Az egyik legjellemzőbb dolog még rád az, hogy nagyon őszinte vagy: ami a szíveden, az a szádon. Még akkor is megmondod az őszinte véleményed, ha azzal valakit esetleg megbántasz.

Szénhidrátcsökkentett (diétás)
Eltökélt és kitartó vagy, rendszerető és nagyon precíz. Szereted megtervezni előre nem csak a napjaidat, de akár a heteket, hónapokat, éveket is. Ebből adódóan nem szereted a váratlan dolgokat, és a sürgetést. Ha döntést kell hoznod, alaposan és sokáig mérlegelsz, mire meghozod a végső és megváltoztathatatlan döntést.

Nyers
Nagyon tudatosan és megfontoltan éled az életed. Nem diétás trendeket követsz, és próbálsz ki mindenféle fogyókúrát hónapról hónapra, hanem elkötelezted magad az egészséges életmód mellett. Ezért is a nyers bejgli a kedvenced. Szabadidődben rendszeresen sportolsz, jógázol, szeretsz a természetben lenni, nagyokat sétálni, de ugyanúgy jókat táncolni, vagy belemerülni egy jó kis könyvbe is. Tudatos vagy és elszánt, számodra nincs lehetetlen. A céljaid mellett, ha törik, ha szakad, kitartasz.

Tags: