A halfogyasztás egyre népszerűbb, és mi igyekszünk mindent megtenni azért, hogy minőségi és egészséges termékeket kínáljunk vásárlóinknak.

Termék kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden vásárlói csoport megtalálja azt a halat (halfajtát), amelyet akár otthon a konyhában is el tud készíteni, vagy akár egy étlap tervezésénél is figyelembe tud venni. Mindig szem előtt tartjuk vásárlóink elégedettségét, ezért az év minden napján ugyan azt a minőséget és frissességet garantáljuk számukra. Kollégáink szakmai hozzáértése és szakmai tanácsa biztosítja, hogy mindig az elképzelésnek megfelelő hal kerüljön az asztalra, illetve az éttermek étlapjaira.

Vevőink minden nap válogathatnak a tengeri és édesvízi egész halak, szeletek és filék közül. A szeleteknek, filéknek egy részét helyben készítjük el, így vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb helyen járnak, amikor friss halat szeretnének vásárolni. Beszerzésünk minden nap azon dolgozik, hogy mindig a legfrissebb, legjobb minőségű halak kerüljenek az áruházaink hal pultjaira, a lehető legrövidebb időn belül.

Tengeri halaink a világ minden tájáról (Alaszka, Norvégia, India, Franciaország stb.) érkeznek hozzánk, heti ötszöri beszállítással. A fenntarthatóság rendkívül fontos a számunkra, amely azt jelenti, hogy nem vásárolunk, és nem értékesítünk olyan halakat, amelyek a nemzetközi előírások alapján védettek, vagy a fajukat kihalás fenyegeti. Ezen felül biztosítjuk a nyomon követhetőséget is, hogy mindenki meggyőződhessen akár otthonában is halaink származásáról, minőségéről.

A friss halak a halászattól a szállításon keresztül az áruházi eladásig, szigorú minőségbiztosítási ellenőrzésen mennek keresztül, ezzel is biztosítva a frissességet és minőséget. Szortimentünk több mint 30 féle édesvízi és több mint 60 féle tengeri ínyencségből áll. Ma már nem kell számolnunk a szezonalitással, hiszen az intenzív hal tenyésztésnek köszönhetően, egész évben biztosítani tudjuk a legkülönbözőbb halakat is.

Folyamatosan elérhető például az Osztriga, többféle Kagyló, Garnélák, puhatestűek és a prémium kategóriát képviselő Nyelvhal, Rombuszhal, Vörös Tonhal filé is. (Ebbe a kategóriába tartozik még a Marlin filé, Sügér filé, Vajhal filé, Kardhal filé is.) Itt kell említést tennünk az Aranydurbincsról valamint a Farkassügérről, amelyek a halászattól számítva 48 órán belül az áruházak hal pultjaira kerülnek. Ezek a tengeri halak kimagasló minőséggel és textúrával rendelkeznek, igazi íz élményt nyújtva a felhasználóknak. Szintén egész évben elérhető a mindenki által ismert tengeri hal, a Lazac. Közkedveltségét, a széleskörű felhasználhatósága és az igen egyszerű elkészítési módjai miatt nyerte el.

Édesvízi halainkat magyar beszállítók biztosítják, kiváló minőségben. A magyar beszállítók által szállított halaink például a Ponty, Szürke harcsa, Afrikai harcsa, Busa, Amur, és a Kecsege is. Ezen halak bemutatása nem szükséges, hiszen a tradicionális magyar szokások szerint, ezek a halak kerülnek legtöbbször Karácsonykor az ünnepi asztalra. Természetesen a hazai beszállítóink is megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak, és frissességi követelményeknek. Ha felkeltettük az érdeklődését, vagy még bizonytalan milyen halat vásároljon, keresse fel hal pultjainkat, ismerje meg választékunkat, kérjen tanácsot eladóinktól.

Tags: