Kedd

(2018.06.12.)

19:05Pohner Ádám és Csillag Richárd a nyolcadik helyen végzett, ezzel biztosan ott lesznek a 2019-es Lyon-i döntőn! Gratulálunk! 

18:40A dobogósok: I. Norvégia, II. Svédország, III. Dánia

 

18:00 – Lassan kezdődik az eredményhirdetés!

Hétfő

(2018.06.11.)

15:43 – Ádám ezekben a percekben tálalja a hústálat, ami így néz ki:

15:00 – Túl vagyunk a vegetáriánus tányér tálalásán. Összeszedtük részleteiben, hogy mit is tartalmaz.

 

13:10 – A cékla, mint köret elem.

12:01 – Nagy a sürgés-forgás.

 

11:39 – Készülnek az uborka gyöngyök Csillag Richárd kezei alatt.

11:05 – Munkában a METRO Professionál serpenyők és Ádám is 🙂

10:30 – Vomberg Frigyes nagyon koncentrál.

10:10 – ELKEZDTÉK! #hajraadampohner

9:46 – Az utolsó megbeszélés. Vomberg Frigyes és Pohner Ádám között. Az izgalom már a tetőfokán, bár Ádámból árad a nyugalom. Nagyon drukkolunk, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretné.

9:38 – Regis Marcon legenda nagy érdeklődéssel figyeli Adámék munkáját.

 

9:31 – Minden apró részletét le kell ellenőrizni a konyhának, még a verseny megkezdése előtt.

9:00 – A verseny előtti pillanatok. Ádám egy szóban összegezte érzéseit, így ma reggel: zseniális. Reméljük, hogy minden zseniális lesz!

8:40 – Ő lesz Ádám második commis-ja.

8:36 – Csillag Richárd, Ádám commis-ja.

Vasárnap

(2018.06.10.)

20:00 – KIDERÜLT A TITKOS ALAPANYAG: Spagetti no3 
 HAJRÁ Adam Pohner!!! ☺️
A képen a piacozás pillanatai #hajraadampohner

17:00 – A METRO standján kezdetét vette a Bocuse d’Or EB! Ádámtól megtudtuk, hogy a következő alapanyagokból fogja elkészíteni az első fogását: lila Spárga, kígyó uborka, mogyoró, padlizsán, rozmaring, petrezselyem, édeskömény, fokhagyma, póréhagyma, shimeji gomba, burgonya, sziksófű, shallotta hagyma, koktélparadicsom, citrom, capribogyó.

Tags: