Szerinted idén a Volt fesztiválon, a SOUND-on és a Szigeten mik lesznek az gasztronómiai trendek?

„Szerintem a BBQ, a lassan sült húsok szendvicses változatai mindenképp. A halas ételek tartják majd magukat vagy tovább nőnek, hiszen egyre inkább elterjed az egészségtudatos életmód. Még talán a tenger gyümölcsei is, hiszen ezen a vonalon van még fejlődési lehetőség. Lehet újakat alkotni.”

Te mit szoktál enni, ha kilátogatsz egy-egy fesztiválra?

„Szeretem a minőség vegetáriánus ételeket, nem vagyok vega, de ott a bulizásban meggyötört szervezetet jobban feltölti. Illetve még a klasszikus hamburgereknálam a sláger, éppen amihez kedvem van vagy amit kívánok.

Idén melyik fesztiválon lehet veled találkozni?

„A VOLT fesztiválon.”

Mit kell tudni a METRO Gasztroakadémia Streetfood képzéséről?

„Megpróbálunk új ötleteket adni, a megszokott hamburgereken túl, hogy újfajta szendvicses témákat tudjanak majd alkotni a részvevők. Illetve azt feszegetjük még, hogy hogyan lehet minőségi és változatos szendvicseket egyszerűen elkészíteni.”

Mit üzensz azoknak,akik még nem voltak a METRO Gasztroakadémián?

„Érdemes hozzánk ellátogatni a szakmai felfrissülés érdekében. Egy kis inspirációt szerezni, kizökkenteni magunkat a hétköznapi kerékvágásból.”

A METRO Gasztroakadémia képzéseiről és a jelentkezésről erre a linkre kattintva található bővebb információ. Fesztivál közvetítéseinkhez pedig kövessetek minket a Facebookon vagy az Instagramon. #volt2018 #metrohungary

Tags: