Burgonyapogácsa

50 perc

Hozzávalók

  • 200 g nyers burgonya
  • 100 g főtt burgonya
  • 60 ml tejszín
  • 1 tojás
  • 1 evőkanál apróra kockázott zöldség (sárgarépa, zeller, póréhagyma)
  • petrezselyem
  • snidling
  • szerecsendió
  • só, bors


Elkészítés

Reszeljük le és facsarjuk ki a nyers burgonyát, majd törjük össze a főtt burgonyát. Keverjük össze a kétféle burgonyát, adjuk hozzá a tojást és a tejszínt. Keverjük hozzá az apróra kockázott zöldséget és a finomra vágott zöldfűszereket. Jól keverjük el, majd ízesítsük sóval, borssal, szerecsendióval. Öntsük a keveréket kis formákba. Süssük 150°C-on 30 percig. Díszítsük zöldfűszerekkel, majd tálaljuk.