Burgonyatorta köretnek

50 perc

Hozzávalók

  • 200 g nyers burgonya
  • 100 g főtt burgonya
  • 60 ml tejszín
  • 1 tojás
  • só, bors, szerecsendió
  • 1 evőkanál finomra vágott zöldség (répa, angol zeller, póré)
  • Petrezselyem, snidling


Elkészítés

Reszelje le, majd csavarja ki a nyers burgonya levét, a főtt burgonyát pedig törje át. Keverje össze a nyers és főtt burgonyát, adja hozzá a tojást és a tejszínt.

Burgonyatorta köretnek

Keverje hozzá a zöldségeket és a fűszernövényeket. Alaposan keverje össze a hozzávalókat, ízesítse sóval, borrsal, szerecsendióval.

Öntse a masszát kis formákba, majd süsse a sütőben 150°C fokon kb. 30 percig.

Burgonyatorta köretnek

Fűszernövényekkel díszítve tálalja!

Ajánlott termékeink