Kb. 15 perc
Hozzávalók
- 300 g krémes állagú kecskesajt
- 225 g krémsajt
- 300 g félzsíros tejföl
- 1.5 evőkanál citromlé
- ½ teáskanál szárított rozmaring és kakukkfű
- ½ teáskanál édespaprika
- 9 db mini paradicsom
- 5 db retek
- 1 nagy szár halványító (angol) zeller
- 1 nagy vöröshagyma
- bazsalikom
- 3 evőkanál pírított fenyőmag
- Só és bors
Elkészítés
Keverje simára a kecskesajtot, a krémsajtot és a tejfölt a citromlével, majd keverje a sajtkrémhez a szárított fűszernövényeket, és ízesítse a keveréket paprikával, sóval, borssal ízlés szerint. Töltse a krémet kicsi üvegekbe.
Negyedelje fel a mini paradicsomokat, a retket és egyenlő mennyiségben helyezze el belőlük az üvegekbe töltött krém tetején. Aprítsa finomra a hagymát és a zellert és szórja meg velük a krém tetejét. Végül díszítse a kecskesajtkrém tetejét néhány bazsalikomlevéllel és hintsen rá pirított fenyőmagot.