30 perc
Hozzávalók
néhány szál petrezselyemzöld
2-3 evőkanál olaj
8-10 nagyobb, olajos lében eltett aszalt paradicsom
20 dkg kecskesajt
frissen őrölt tarka bors
1 maréknyi dió
a tálaláshoz:
aprított petrezselyemzöld
parmezán
Elkészítés
A petrezselyemleveleket ropogósra sütjük az olajban, kiszedjük, leszárítjuk, majd a kihűlt olajjal turmixoljuk.
A diót durvára daraboljuk. A kecskesajtot átgyúrjuk, közben ízesítjük borssal és hozzádolgozzuk a diót is. Lecsippentünk 1 adagot, és nagyobb golyóvá formáljuk. 2 paradicsomdarab közé helyezzük, a tetejét meghintjük aprított petrezselyemzölddel és reszelt parmezánnal. Így járunk el a többi alapanyaggal is.
A töltött paradicsomokat a petrezselymes olajjal megcsepegtetve tálaljuk.