15 perc

Hozzávalók

  • 1 konzervkukorica (38 dkg)
  • 1 konzerv-vörösbab (38 dkg)
  • 1 kisebb lilahagyma
  • 1 piros húsú paprika
  • 1 csokor korianderzöld

Az öntethez:

  • 1 lime kifacsart leve
  • 1 csipet só
  • 2-3 evőkanál olívaolaj

A tálaláshoz:

  • lime


Elkészítés

A kukoricát és a babot leszűrjük, a megtisztított hagymát és paprikát kockákra vágjuk. A korianderzöldből keveset félreteszünk a díszítéshez, a többit durvára aprítjuk.

A lime levét elkeverjük a sóval és az olívaolajjal.

A hozzávalókat az öntettel összeforgatjuk, és a salátát a félretett korianderzölddel, valamint lime-cikkekkel díszítve azonnal tálaljuk.