45 perc
Hozzávalók
- 6 db óriás garnélarák
- 300 g sült marhahús
- 6 szelet toast kenyér
- 125 g krémsajt
- 1 répa
- 1 újhagyma/zöldhagyma
- 6 szál zöld spárga
- Fűszernövények, só és bors
Elkészítés
Pirítsa meg a marhahúst, enyhén sózza-borsozza, majd süsse a sütőben kb. 12 percen át 120 °C fokon. Az óriás rákokat is pírítsa meg egy serpenyőben, és enyhén sózza meg őket.
Szaggasson vagy vágjon ki körszeleteket a toast kenyérből és enyhén pirítsa meg őket a sütőben, vagy a sepenyőben. Vágja finomra a répát, az újhagymát és blansírozza őket sós vízben a spárgával együtt. A felkockázott zöldségeket keverje össze a krémsajttal, a fűszernövényekkel és ízesítsse ízlés szerint. Kenje meg a pírítós kenyereket a zöldséges krémsajttal, helyezzen a nyársakra egy darab sült marhahúst és garnélarákot, és díszitse a zöld spárgaszárral.