1.75 óra
Hozzávalók
- 400 g vörös tonhal
- 30 g kapribogyó
- 30 g szűz olívaolaj
- 10 szál snidling
- 10 g dijoni mustár
- 60g lágy kecskesajt
- 40db koktél paradicsom
- 2-3ág kakukkfű
- só
- bors
- szűz olívaolaj
- cukor
- 150g tramezzini kenyér
Elkészítés
A paradicsomokat felezzük, vágott felükkel felfelé szilikon lapra tesszük, sózzuk, enyhén cukrozzuk. Rámorzsoljuk a kakukkfűvet, kevés olívaolajat csepegtetünk rá. 120°C-os sütőben 1-2 órán át szárítjuk.
A kenyeret kiszúrjuk, jól megkenjük olívával és 180°C-os sütőben, tepsin, megpirítjuk.
A kecskesajtot átkeverjük, és kb. 2mm vastagon a pirítósokra kenjük.
A tonhalat késsel apróra vágjuk, majd aprított kapribogyóval, snidlinggel, és dijoni mustárral, szűz olívaolajjal bekeverjük, ízlés szerint sózzuk, és a kecskesajtos kenyérre halmozzuk.
Végül a szárított paradicsomokat halmozzuk a tetejére.