1.75 óra

Hozzávalók

  • 400 g vörös tonhal
  • 30 g kapribogyó
  • 30 g szűz olívaolaj
  • 10 szál snidling
  • 10 g dijoni mustár
  • 60g lágy kecskesajt
  • 40db koktél paradicsom
  • 2-3ág kakukkfű
  • bors
  • szűz olívaolaj
  • cukor
  • 150g tramezzini kenyér


Elkészítés

A paradicsomokat felezzük, vágott felükkel felfelé szilikon lapra tesszük, sózzuk, enyhén cukrozzuk. Rámorzsoljuk a kakukkfűvet, kevés olívaolajat csepegtetünk rá. 120°C-os sütőben 1-2 órán át szárítjuk.

A kenyeret kiszúrjuk, jól megkenjük olívával és 180°C-os sütőben, tepsin, megpirítjuk.

A kecskesajtot átkeverjük, és kb. 2mm vastagon a pirítósokra kenjük.

A tonhalat késsel apróra vágjuk, majd aprított kapribogyóval, snidlinggel, és dijoni mustárral, szűz olívaolajjal bekeverjük, ízlés szerint sózzuk, és a kecskesajtos kenyérre halmozzuk.

Végül a szárított paradicsomokat halmozzuk a tetejére.