Morzsolja össze a zsírt a liszttel, majd gyúrja össze a tojással, sóval és vízzel. Fedje le a pitetésztát és pihentesse legalább 2 órán át. A töltelékhez: pirítsa le a felkockázott sertésmájat a kiolvasztott baconszalonna zsírján, majd öntse turmixgépbe, és adja hozzá a felkockázott karajt. Öntse a turmixgépbe...

 BÁRÁNYBORDA Pirítsuk meg a húsok mindkét oldalát magas hőfokon. Sózzuk, borsozzuk, locsoljuk meg olívaolajjal, szórjuk rá a félbevágott fokhagymagerezdeket és a zöldfűszereket. Helyezzük egy hőálló tálba és 80 fokos sütőben 1-1, 5 óra alatt süssük a kívánt állagúra. 60 fokon sütve a hús közepesen (medium)...

A bárány húst megmossuk, papírtörlővel megszárítjuk. Sóval, frissen őrölt borssal körbedörzsöljük, olajjal kissé meglocsoljuk, és 2 órát hagyjuk pácolódni. Lefedhető sütőtálba tesszük, aláöntjük a vörösbort, és lefedve 160 fokos sütőben 2 órát sütjük. Közben a burgonyát héjastól lesikáljuk, sós vízben 15-20 percig főzzük, amíg szinte teljesen...

A pác hozzávalóit alaposan összekeverjük, beletesszük a húst, és legalább 1 éjszakát pácoljuk. Másnap grillserpenyőben, oldalanként 4-6 perc alatt megsütjük, majd fóliával letakarva további negyedórát pihentetjük. A megtisztított zöldségeket tetszés szerint daraboljuk-szeleteljük. Mindet közepes méretű tepsibe szórjuk, borssal és sóval ízesítjük, az összeolvasztott zsiradékkal összerázzuk. 180...