A bort egy edénybe öntjük, és beletesszük a narancsszeleteket. A szagos mügét csomóba kötjük, és fejjel lefelé az edénybe függesztjük. Figyeljünk arra, hogy a szárának a vége ne lógjon bele az italba, mivel keserű anyagok oldódhatnak ki belőle. Ezután fél órát állni hagyjuk. Fél óra...

  A póréhagymát, az édesköményt, a sárgarépát, a zöldséget megtisztítjuk, megmossuk, gyufaszálnyi vastag csíkokra vágjuk. A levest felforrósítjuk, és 5 percig főzzük benne a zöldségeket. A gombát is megtisztítjuk, felszeleteljük, és a kakukkfűvel együtt a zöldségekhez keverjük. Sózzuk, borsozzuk. A halat megmossuk, szárazra töröljük, úszóit...

A hús: sózzuk meg a húst és forró serpenyőben, kevés olajon pirítsuk meg. Aztán kissé borsozzuk, dörzsöljük be rozmaringgal, zúzott fokhagymával és egy kis olajjal, majd süssük 85°C-on 35 percig, amíg még véres, vagy félig átsütött. (maghőmérséklet 65-70 °C). A meggy: egy serpenyőben karamellizáljuk meg a...