Logo Logo Logo
  • METRO ajándékcsomagok
  • Receptek
  • Letölthető receptkártyák
  • Érdekességek, tippek
  • Inspirációk
  • Kiemelt ajánlataink
  • Katalógusok
  • Képeslapküldő
  • metro.hu
LogoLogoLogoLogoLogo
  • METRO ajándékcsomagok
  • Receptek
  • Letölthető receptkártyák
  • Érdekességek, tippek
  • Inspirációk
  • Kiemelt ajánlataink
  • Katalógusok
  • Képeslapküldő
  • metro.hu
 
METRO Karácsony / 
26 jan 2018
0

Bocuse d’Or magyarországi döntő kötelező alapanyagból: Borjú bécsi

Béres Renáta
Egyéb kategória

Csak néhány milliméter vastag, mégis a húsételek szupersztárja a rántott hús. Nemcsak azért kedveljük, mert nincs benne csont és gyorsan elkészül, hanem mert úgy süthetjük meg, ahogy az ízlésünk és a nemzeti konyhánk megkívánja. Vágjuk fel a borjút azonos méretű szeletekre. Tegyük őket két műanyag fólialap...