A sütést megelőző napon elkészítjük a fehércsokoládé-krém alapját. A  tejszínt felforraljuk, a tálba tördelt csokoládéra öntjük. Néhány percig állni hagyjuk, majd összedolgozzuk, letakarjuk, és ha kihűlt, hűtőbe tesszük. A szalalkálit a tejben feloldjuk. A lisztet elkeverjük a kakaóporral, gyúródeszkára szitáljuk. Hozzáadjuk a porcukrot is, majd elmorzsoljuk...

Az étcsokoládét vízfürdő fölött megolvasztjuk. A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük a cukorral, majd beledolgozzuk a kakaót és a kávét is. Hozzáadjuk a langyosra hűlt csokoládét, és alaposan összedolgozzuk. A tojásfehérjét a sóval, a tejszínt pedig magában kemény habbá verjük. Habverővel mindkettőt a csokoládés...