Antipasti
Az egyik cukkinit hosszában félbevágjuk, zöldséghámozóval 2 hajszálvékony szeletet vágunk belőle, kevés olajjal bekenjük, enyhén sózzuk, borsozzuk, meghintjük aszaltparadicsom-darabkákkal, és félretesszük....
Az egyik cukkinit hosszában félbevágjuk, zöldséghámozóval 2 hajszálvékony szeletet vágunk belőle, kevés olajjal bekenjük, enyhén sózzuk, borsozzuk, meghintjük aszaltparadicsom-darabkákkal, és félretesszük....
BÁRÁNYBORDA Pirítsuk meg a húsok mindkét oldalát magas hőfokon. Sózzuk, borsozzuk, locsoljuk meg olívaolajjal, szórjuk rá a félbevágott fokhagymagerezdeket és a zöldfűszereket. Helyezzük egy hőálló tálba és 80 fokos sütőben 1-1, 5 óra alatt süssük a kívánt állagúra. 60 fokon sütve a hús közepesen (medium)...
A pác hozzávalóit alaposan összekeverjük, beletesszük a húst, és legalább 1 éjszakát pácoljuk. Másnap grillserpenyőben, oldalanként 4-6 perc alatt megsütjük, majd fóliával letakarva további negyedórát pihentetjük. A megtisztított zöldségeket tetszés szerint daraboljuk-szeleteljük. Mindet közepes méretű tepsibe szórjuk, borssal és sóval ízesítjük, az összeolvasztott zsiradékkal összerázzuk. 180...