A rákokat megpucoljuk, héjukat kevés olajon, kislábasban megpirítjuk, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. 5 percig forraljuk, leszűrjük, és a levet megőrizzük későbbi felhasználásra. Fazékban, kevés vajon megpirítjuk a garnéla farkakat, kiszedjük, és tálalásig félre tesszük. Ugyanabban a fazékban, még hozzáadott vajban megpároljuk a feldarabolt pórét, szár...

ELKÉSZÍTÉS:  A garnélákat megtisztítjuk, fejüket letörjük, a páncéljukat lepattintjuk. A garnélafarkat félretesszük. A répát, a zellert, a pórét megtisztítjuk, megmossuk,       apróra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A chilit megmossuk, kimagozzuk, összevagdaljuk. A vajat felmelegítjük, rádobjuk a páncélokat, a fejeket, a fokhagymát, a pórét,...