A bort egy edénybe öntjük, és beletesszük a narancsszeleteket. A szagos mügét csomóba kötjük, és fejjel lefelé az edénybe függesztjük. Figyeljünk arra, hogy a szárának a vége ne lógjon bele az italba, mivel keserű anyagok oldódhatnak ki belőle. Ezután fél órát állni hagyjuk. Fél óra...

A nyársakat vízbe áztatjuk. A gyümölcsöket megtisztítjuk, a nagyobbakat 4 felé daraboljuk, az epreket 1-1 pandanlevélbe csomagoljuk. Mindegyikből egyet nyársra húzunk. Serpenyőben megolvasztjuk a vajat, 1-2 perc alatt átpirítjuk benne a szezámmagot, és a nyársakat kb. percenként forgatva megsütjük benne a gyümölcsöket; vigyázni kell, mert...

A kacsamellet készítsük elő, s ha szükséges, távolítsuk el róla a fennmaradt tokokat. A mel- let vágjuk formára, az esetlegesen lelógó bőrt is vágjuk le. Majd a bőrös felénél vágjuk be 4-5 helyen. Sütés előtt idővel vegyük ki az előkészített húst a hűtőből, és hagyjuk,...

A hozzávalókat előzetesen jól lehűtjük. A gyümölcsöket és a mentát megmossuk, a kivit meghámozzuk, először hosszában ketté-, majd szeletekre vágjuk. Tetszőleges mennyiségű málnát, szedret, kivit és mentalevelet teszünk a pohárba, üdítőt csorgatunk rá, majd felöntjük ásványvízzel. Ízlés szerint mézzel édesíthetjük, és azonnal fogyasztjuk....

A kivit megmossuk, meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk. 1/4-ét a szőlőlével együtt botmixerrel pépesítjük. Beleforgatjuk a maradék gyümölcskockát, az ízlés szerinti mennyiségű, apróra kockázott csilit, ízesítjük mézzel, citromlével. Sült húsok köreteként kínáljuk....