Kollekció

Nyitssa fel az osztrigát (a helyes technikát ITT találja!), távolítsa el a puhatestű húsát és vágjon le minden felesleget róla. Tegye az osztrigát egy szűrőbe, majd egy sós, vizes lábosba a szűrővel együtt és így balnsírozza nagyjából 2 percen át. Ezt követően blansírozza a szeletelt zöldségeket,...

Bőrözze le a pontyfilét, vágjon le belőle néhány darab hosszú csíkot a terrine közepéhez. A maradék filét kockázza fel apróra és kis időre tegye be a fagyasztóba. Ezt követően tegye a halat a turmixgépbe. Jól turmixolja össze, majd adja hozzá a tejszínt. Ízesítse sóval, Tabasco-szósszal, ánizslikőrrel (pastis),...

​Garnélás szendvics Vastag aljú serpenyőt felhevít​ünk, beletesszük a kiengedett, lecsepegtetett garnélát, és megcsorgatjuk az olívaolajjal. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd alaposan átforgatjuk, hagyjuk a rákot kicsit pirulni. Végül megszórjuk a nagyon finomra aprított petrezselyemmel, beledobjuk a vajat, az egészet átforgatjuk, és enyhén sózzuk. Hagyjuk teljesen kihűlni. A...

A mascarponét összekeverjük a tejszínnel, a felét a kekszek közepére kanalazzuk. Mindegyikre 1 darabka lazacfilét teszünk, majd rájuk adagoljuk a maradék krémet. A tetejükre 1-1 kiskanál kaviárt halmozunk, és ízlés szerint kaporral díszítjük. Ajánlott termékeink [products columns="3" ids="349995,349996,349997"]...

Felnyitjuk az osztrigát, lefejtjük és megtisztítjuk a húsát, a felesleges részeket levágjuk. A tojást a sóval elhabarjuk. A tengeri sót tepsibe terítjük, rásorakoztatjuk az osztrigahéjakat. Elosztjuk bennük az osztrigahúst, tojást kanalazunk a tetejére. Megszórjuk parmezánnal, és meglocsoljuk vajjal. Előmelegített, 200 fokos sütőben kb. 5 perc alatt...

A tejfölt kis lyukú szűrőben 2 óra alatt lecsöpögtetjük. A kenyérből 20 db korongot szúrunk ki. A lazacot ugyancsak 20, a kenyérkarikáknál valamivel kisebb darabra vágjuk. A korongokat megkenjük 1-1 teáskanál tejföllel, a tetejükre tesszük a haldarabkát, majd mindegyikre 1-1 kávéskanál kaviárt halmozunk. Tálalás előtt friss...