Tegye a rizst egy szűrőbe és addig öblítse hideg folyó víz alatt, amíg a szűrőből távozó víz többé-kevésbé tiszta nem lesz. A rizst alaposan hagyja lecsöpögni, majd forralja fel kb. 300-400 ml vízben, helyezzen a lábosra fedőt, és hagyja lassú tűzön főni kb. 15 percig....

A mascarponét összekeverjük a tejszínnel, a felét a kekszek közepére kanalazzuk. Mindegyikre 1 darabka lazacfilét teszünk, majd rájuk adagoljuk a maradék krémet. A tetejükre 1-1 kiskanál kaviárt halmozunk, és ízlés szerint kaporral díszítjük. Ajánlott termékeink [products columns="3" ids="349995,349996,349997"]...

​Garnélás szendvics Vastag aljú serpenyőt felhevít​ünk, beletesszük a kiengedett, lecsepegtetett garnélát, és megcsorgatjuk az olívaolajjal. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd alaposan átforgatjuk, hagyjuk a rákot kicsit pirulni. Végül megszórjuk a nagyon finomra aprított petrezselyemmel, beledobjuk a vajat, az egészet átforgatjuk, és enyhén sózzuk. Hagyjuk teljesen kihűlni. A...

A tejfölt kis lyukú szűrőben 2 óra alatt lecsöpögtetjük. A kenyérből 20 db korongot szúrunk ki. A lazacot ugyancsak 20, a kenyérkarikáknál valamivel kisebb darabra vágjuk. A korongokat megkenjük 1-1 teáskanál tejföllel, a tetejükre tesszük a haldarabkát, majd mindegyikre 1-1 kávéskanál kaviárt halmozunk. Tálalás előtt friss...