A töltelékhez vágja durvára a diót és kissé pirítsa meg egy száraz sepenyőben. Vágja kockára a hagymákat és párolja őket üvegesre egy kevés vajon. Öntse nyakon a tejjel a hagymát és forralja fel. Vágja kockákra a szikkadt kenyeret és adja hozzá a tejes-hagymás keveréhez, majd húzza le a...

Pirítsa meg a marhahúst, enyhén sózza-borsozza, majd süsse a sütőben kb. 12 percen át 120 °C fokon. Az óriás rákokat is pírítsa meg egy serpenyőben, és enyhén sózza meg őket. Szaggasson vagy vágjon ki körszeleteket a toast kenyérből és enyhén pirítsa meg őket a sütőben, vagy...

A pulykát kívül-belül sózzuk, borsozzuk. A bőrét óvatosan elválasztjuk a hústól, és a vajat belemasszírozzuk. A birs magházát eltávolítjuk, a húsát kockákra vágjuk, és a pulyka hasába tesszük. Sütőzacskóba csúsztatjuk, ha maradt vaj, azt is mellé dobjuk, és beleöntjük a pezsgőt. Az egészet sütőtálba igazítjuk,...