Kollekció

Kockázzuk fel apróra a lazacfilét. Tegyük ugyanezt a salottahagymával és a zöldfűszerekkel is. Mindent keverjünk össze egy edényben, és marináljuk egy kis olívaolajban. Tegyünk hozzá egy kevés citromhéjat. Végezetül fűszerezzük sóval és borssal ízlés szerint. Keverjünk össze mindent, és tálaljuk ízlésesen, például kicsi palacsintakosárkákban. Ajánlott termékeink [products columns="3" ids="349995,350000,350009"]...

A tejfölt kis lyukú szűrőben 2 óra alatt lecsöpögtetjük. A kenyérből 20 db korongot szúrunk ki. A lazacot ugyancsak 20, a kenyérkarikáknál valamivel kisebb darabra vágjuk. A korongokat megkenjük 1-1 teáskanál tejföllel, a tetejükre tesszük a haldarabkát, majd mindegyikre 1-1 kávéskanál kaviárt halmozunk. Tálalás előtt friss...