A libamájat 1-1,5 cm vastag szeletekre vágjuk. Forró serpenyőben oldalanként kb. 30 másodperc alatt kérget sütünk, majd 50-60°C-os sütőben 5-10 percig pihentetjük. A kalácsszeleteket serpenyőben kevés vajon megpirítjuk. 100 g cukorból és vízből szirupot főzünk. 50 g kakukkfüvet finomra vágunk és a 50-60°C-ra hűlt cukorszirupba keverünk. Nagyobb mennyiség készítése...

A mangó húsát a maracuja – szűrőn áttört, mag nélküli – húsával teljesen egyneműre turmixoljuk. Amennyiben túl sűrű lenne, kevés vízzel hígítjuk. A török mogyorót 160°C-os sütőben 10-15 perc alatt aranybarnára pirítjuk. Majd aprítóban durva morzsát készítünk belőle. A kenyeret felszeletelve olívaolajon megpirítjuk. A libamájat...