A halról papírtörlővel leitatjuk a vizet. Szeletekre vágjuk, meghintjük sóval, borssal, citromlével megcsöpögtetjük, majd a lisztbe forgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük, meglocsoljuk kevés olajjal, a felszeletelt citromot mellé tesszük. 180 fokos, légkeveréses sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük, félidőben megfordítjuk. A madársalátát megmossuk, lecsöpögtetjük. Az olajat,...

​Garnélás szendvics Vastag aljú serpenyőt felhevít​ünk, beletesszük a kiengedett, lecsepegtetett garnélát, és megcsorgatjuk az olívaolajjal. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd alaposan átforgatjuk, hagyjuk a rákot kicsit pirulni. Végül megszórjuk a nagyon finomra aprított petrezselyemmel, beledobjuk a vajat, az egészet átforgatjuk, és enyhén sózzuk. Hagyjuk teljesen kihűlni. A...

Először a balzsamecet-redukciót készítjük el. Ehhez a vörösbort a balzsamecethez adjuk, felforraljuk, és takaréklángon addig főzzük, amíg a mennyisége a felére nem csökken, és sziruposan sűrű, ragacsos nem lesz. A koktélparadicsomot félbe-, a nektarint cikkekre vágjuk, a hagymát felkarikázzuk. Ízesítjük sóval és borssal, majd összeforgatjuk a...