A parmezános kosárkákhoz: Béleljen ki két tepsit sütőpapírral. Egyenletesen szórja a parmezánt a sütőpapírra úgy, hogy kb. 4 db 15 cm átmérőjű körformát kapjon. Előmelegített sütőben süsse a parmezánt (felső és alsó lángon) kb. 8-10 percig 200 °C fokon. Ezt követően vegye ki a tepsiket a...

A csirkét kívül-belül sózzuk, borsozzuk. A hasüregét megszórjuk kakukkfűvel, majoránnával. Beletesszük az egyik megpucolt, gerezdjeire szedett narancsot, a vajat, a negyedelt vöröshagymát és a fokhagymát. Kívülről a bőrét meghintjük a sáfrányos sóval, és a húst nagyobb méretű sütőzacskóba csúsztatjuk. Mellé tesszük a másik, felszeletelt narancsot,...

A húst és a szalonnát a kétféle hagymával együtt húsdarálón kétszer ledaráljuk. Ízesítjük sóval, borssal, pirospaprikával, kakukkfűvel, és alaposan összedolgozzuk. 6 részre osztjuk, és húspogácsákat formázunk belőle. Mindet olajjal vékonyan kent tálcára rakjuk, a tetejüket is olajozzuk, sütőpapírral fedjük, majd folpakba csomagolva 1 órára fagyasztóba...