A liszteket, a porcukrot, a fűszereket, a sót és a szódabikarbónát nagyobb tálba szitáljuk. A mézet a vajjal meglangyosítjuk, a tojást villával elkeverjük. A lisztet, a mézes vajat és a tojást alaposan összedolgozzuk. A tésztát folpakkal letakarva néhány órára hűtőbe tesszük. A sütőt előmelegítjük 190 fokra....

A lisztet összekeverjük a sütőporral, a porcukorral és a citrom reszelt héjával, majd elmorzsoljuk a vajjal. A tojással és a tejföllel egyneművé gyúrjuk, folpakba csomagolva hűtőbe tesszük. A vajat összemelegítjük a cukorral, a mézzel és a tejszínnel, hagyjuk langyosra hűlni. Közben az almát meghámozzuk, a...

A megmosott, lecsepegtetett fűszernövényeket apróra vágjuk, elkeverjük a zsemlemorzsával, a mandulával, a citromhéjjal, a fokhagymával és kevés olívaolajjal. A halszeleteket meghintjük sóval és borssal, majd kevés olívaolajon, forró serpenyőben, oldalanként 1/2-1/2 percig sütjük. Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk, mindet befedjük az olajos, zöldfűszeres  keverékkel (keveset félreteszünk...

Vágjuk apró darabokra a bevonó csokoládét. Melegítsük a tejszínt nyeles lábasban, majd adjuk hozzá a vajat. Lassan olvasszuk fel a bevonó csokoládét a meleg tejszínben. Ízesítsük egy kis fahéjjal és narancslikőrrel, majd jól keverjük össze. Hagyjuk a trüffelmasszát körülbelül 2 órát hűlni a hűtőben. Ezután készítsünk kis golyókat a masszából...