A töltelékhez megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk a csiperkét meg a kétféle hagymát. A diót durvára daraboljuk. Az olívaolajon megdinszteljük a hagymákat, hozzáadjuk a gombát, majd pár perc párolás után a diót is. Sózzuk, borsozzuk, zsírjára sütjük, ízesítjük a lereszelt szarvasgombával, az aprított petrezselyemzölddel és...

Az oldalast megmossuk, 4 részre vágjuk, majd sóval, egész borssal és babérlevéllel ízesített vízben félpuhára főzzük. A római tálat hideg vízbe áztatjuk. A krumplit megpucoljuk, hasábokra szeljük. A többi zöldséget megtisztítjuk, a vöröshagymát és a fokhagymagerezdeket félbevágjuk. A tálat kiemeljük a vízből, az aljára kenjük a...

A húst és a szalonnát a kétféle hagymával együtt húsdarálón kétszer ledaráljuk. Ízesítjük sóval, borssal, pirospaprikával, kakukkfűvel, és alaposan összedolgozzuk. 6 részre osztjuk, és húspogácsákat formázunk belőle. Mindet olajjal vékonyan kent tálcára rakjuk, a tetejüket is olajozzuk, sütőpapírral fedjük, majd folpakba csomagolva 1 órára fagyasztóba...