Nyitssa fel az osztrigát (a helyes technikát ITT találja!), távolítsa el a puhatestű húsát és vágjon le minden felesleget róla. Tegye az osztrigát egy szűrőbe, majd egy sós, vizes lábosba a szűrővel együtt és így balnsírozza nagyjából 2 percen át. Ezt követően blansírozza a szeletelt zöldségeket,...

A bort egy edénybe öntjük, és beletesszük a narancsszeleteket. A szagos mügét csomóba kötjük, és fejjel lefelé az edénybe függesztjük. Figyeljünk arra, hogy a szárának a vége ne lógjon bele az italba, mivel keserű anyagok oldódhatnak ki belőle. Ezután fél órát állni hagyjuk. Fél óra...

A pulykát kívül-belül sózzuk, borsozzuk. A bőrét óvatosan elválasztjuk a hústól, és a vajat belemasszírozzuk. A birs magházát eltávolítjuk, a húsát kockákra vágjuk, és a pulyka hasába tesszük. Sütőzacskóba csúsztatjuk, ha maradt vaj, azt is mellé dobjuk, és beleöntjük a pezsgőt. Az egészet sütőtálba igazítjuk,...

A pulykamellet szeletekre vágjuk, sózzuk és borsozzuk. Kevés felhevített olajon mindkét oldalukat megpirítjuk, majd a pezsgővel felöntve puhára pároljuk, végül zsírjára sütjük. A húst kivesszük, félretesszük, a visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a megtisztított és cikkekre vágott gombát. Sózzuk, borsozzuk, meghintjük a keményítővel. 1-2 percnyi pirítás után...

Tedd az őrölt fahéjba forgatott kockacukrot a szeszes italokkal együtt egy pohárba. Ezt követően óvatosan töltsd fel a poharat a jól behűtött pezsgővel, hogy tökéletesen habos legyen a koktél. Díszítsd az italt egy csavart alakú narancshéjjal....