Boros vaddisznóragu
A vaddisznócombot diónyi nagyságúra daraboljuk, a sóval és borssal fűszerezett lisztbe forgatjuk....
A vaddisznócombot diónyi nagyságúra daraboljuk, a sóval és borssal fűszerezett lisztbe forgatjuk....
Egy igazán kiadós és finom marhagulyás akár az egész családnak....
A fűszereket összekeverjük. A halszeletek mindkét oldalát meglocsoljuk citromlével, meghintjük a fűszerkeverékkel. Felhevített olajon oldalanként 4-5 perc alatt készre sütjük. A citromot meghámozzuk, a keserű, fehér héját is levágjuk. Kb. 1/2 cm-es karikákra vágjuk, a kisült lepényhal tetejére rendezzük, végül meghintjük petrezselyemzölddel. Tetszőleges körettel tálaljuk....
A vörösbort nagyjából a felére redukáljuk (beforraljuk), félretesszük. A húst kevés olajjal bekenjük, és vaslapon vagy grillen mindkét oldalát pár percig pirítjuk, kis ideig pihentetjük, majd felkockázzuk. A zsíron aranysárgára dinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Lehúzzuk a tűzről, beleszórjuk a pirospaprikát, rádobjuk a húst. Visszatesszük a tűzhelyre,...