A liszteket, a porcukrot, a fűszereket, a sót és a szódabikarbónát nagyobb tálba szitáljuk. A mézet a vajjal meglangyosítjuk, a tojást villával elkeverjük. A lisztet, a mézes vajat és a tojást alaposan összedolgozzuk. A tésztát folpakkal letakarva néhány órára hűtőbe tesszük. A sütőt előmelegítjük 190 fokra....

A sütést megelőző napon elkészítjük a fehércsokoládé-krém alapját. A  tejszínt felforraljuk, a tálba tördelt csokoládéra öntjük. Néhány percig állni hagyjuk, majd összedolgozzuk, letakarjuk, és ha kihűlt, hűtőbe tesszük. A szalalkálit a tejben feloldjuk. A lisztet elkeverjük a kakaóporral, gyúródeszkára szitáljuk. Hozzáadjuk a porcukrot is, majd elmorzsoljuk...

A lisztet összekeverjük a sütőporral, a porcukorral és a citrom reszelt héjával, majd elmorzsoljuk a vajjal. A tojással és a tejföllel egyneművé gyúrjuk, folpakba csomagolva hűtőbe tesszük. A vajat összemelegítjük a cukorral, a mézzel és a tejszínnel, hagyjuk langyosra hűlni. Közben az almát meghámozzuk, a...

A tészta hozzávalóiból késes robotgéppel vagy kézzel rugalmas tésztát gyúrunk, folpakba csomagolva 1/2 órára hűtőbe tesszük. 1/2 cm vastagra nyújtjuk, 8-10 cm átmérőjű köröket szúrunk ki belőle, és kibéleljük velük a zsiradékkal kikent kosárkaformákat. Villával mindet megszurkáljuk, és előmelegített sütőben, 180 fokon aranybarnára sütjük (10-12...

Vágjuk apró darabokra a bevonó csokoládét. Melegítsük a tejszínt nyeles lábasban, majd adjuk hozzá a vajat. Lassan olvasszuk fel a bevonó csokoládét a meleg tejszínben. Ízesítsük egy kis fahéjjal és narancslikőrrel, majd jól keverjük össze. Hagyjuk a trüffelmasszát körülbelül 2 órát hűlni a hűtőben. Ezután készítsünk kis golyókat a masszából...