Az alaplébe morzsoljuk a sáfrányt, majd felmelegítjük. A póréhagymát alaposan megtisztítjuk, finomra aprítjuk, az összeolvasztott vajon és olívaolajon néhány percig dinszteljük. Hozzáadjuk a rizst, még néhány percig kevergetjük, majd ráöntjük a bort, és hagyjuk, hogy sisteregve elpárologjon. Ráöntünk 2 merőkanálnyi alaplevet. Amikor azt nagyjából felszívta,...

A kétféle hagymát megtisztítjuk, külön-külön finomra aprítjuk. A mángoldot alaposan megtisztítjuk, a levélrészt csíkokra, a szárat apróra vágjuk. Kevés olívaolajon megdinszteljük a lila hagymát, hozzáadjuk a rizst és a mángoldszárat, kevergetve pár percig pároljuk. Felöntjük  borral, megvárjuk, amíg elpárolog. Ráöntünk 2 merőkanálnyi forró alaplevet. Amikor azt...

A rizst szűrőben alaposan leöblítjük, lecsöpögtetjük. A gombát megtisztítjuk, és keresztben vékony szeletekre vágjuk. A vöröshagymát megpucoljuk, finomra aprítjuk, és felforrósított olívaolajon néhány percig dinszteljük. Hozzáadjuk a rizst és a gombát, összeforgatjuk, majd ráöntjük a bort, és hagyjuk, hogy az alkohol elpárologjon. Ráöntünk 1 nagyobb...