Kollekció

Reszelje le, majd csavarja ki a nyers burgonya levét, a főtt burgonyát pedig törje át. Keverje össze a nyers és főtt burgonyát, adja hozzá a tojást és a tejszínt. Keverje hozzá a zöldségeket és a fűszernövényeket. Alaposan keverje össze a hozzávalókat, ízesítse sóval, borrsal, szerecsendióval. Öntse a masszát kis...

A lencsét és a sárgaborsót a főzést megelőző este külön-külön hideg vízbe áztatjuk. Másnap mindkettőt leszűrjük, és zöldséglevesben külön-külön puhára főzzük. Leszűrjük, hagyjuk kihűlni. A kétféle hagymát megtisztítjuk, a lilát vékonyabb, a pórét vastagabb karikákra szeljük. Az alma magházát eltávolítjuk, a gyümölcshúst vékony cikkekre vágjuk. A vízből...

A rizst folyó víz alatt alaposan átmossuk; ezt addig ismételjük, amíg a víz teljesen tiszta nem lesz. A főzéshez felforralunk 1/2 l vizet, a rizst beleszórjuk, majd amikor újra forr, kis lángon 10 percig hagyjuk párolódni. Elzárjuk alatta a lángot, és megvárjuk, amíg az összes vizet...

Kockázzuk fel apróra a lazacfilét. Tegyük ugyanezt a salottahagymával és a zöldfűszerekkel is. Mindent keverjünk össze egy edényben, és marináljuk egy kis olívaolajban. Tegyünk hozzá egy kevés citromhéjat. Végezetül fűszerezzük sóval és borssal ízlés szerint. Keverjünk össze mindent, és tálaljuk ízlésesen, például kicsi palacsintakosárkákban. Ajánlott termékeink [products columns="3" ids="349995,350000,350009"]...

A bárány húst megmossuk, papírtörlővel megszárítjuk. Sóval, frissen őrölt borssal körbedörzsöljük, olajjal kissé meglocsoljuk, és 2 órát hagyjuk pácolódni. Lefedhető sütőtálba tesszük, aláöntjük a vörösbort, és lefedve 160 fokos sütőben 2 órát sütjük. Közben a burgonyát héjastól lesikáljuk, sós vízben 15-20 percig főzzük, amíg szinte teljesen...

Reszeljük le és facsarjuk ki a nyers burgonyát, majd törjük össze a főtt burgonyát. Keverjük össze a kétféle burgonyát, adjuk hozzá a tojást és a tejszínt. Keverjük hozzá az apróra kockázott zöldséget és a finomra vágott zöldfűszereket. Jól keverjük el, majd ízesítsük sóval, borssal, szerecsendióval....