A borjúkarajt megtisztítjuk, lehártyázzuk. Bedörzsöljük sóval és bekenjük olajjal. Forró serpenyőben körbepirítjuk, majd 160 fokos sütőben, vastagságtól függően, 10-15 perc alatt készre sütjük. Mialatt sül elkészítjük a spagettit. A tejszínt, a tojás sárgájával, a parmezánnal és egy kevés sóval felverjük. A spagettit, forrásban lévő sós...

A falatnyi darabokra vágott csirkemellet és szalonnát ledaráljuk. A felhevített olajon megpirítjuk, ízesítjük sóval, borssal, gyömbérrel, majd saját levében puhára pároljuk, végül zsírjára sütjük. A paradicsomot az olajbogyóval felforraljuk, ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal, rozmaringgal, és pár percig rotyogtatjuk. Forrásban lévő, sós vízben fogkeményre főzzük a spagettit, leszűrjük,...