A pác hozzávalóit alaposan összekeverjük, beletesszük a húst, és legalább 1 éjszakát pácoljuk. Másnap grillserpenyőben, oldalanként 4-6 perc alatt megsütjük, majd fóliával letakarva további negyedórát pihentetjük. A megtisztított zöldségeket tetszés szerint daraboljuk-szeleteljük. Mindet közepes méretű tepsibe szórjuk, borssal és sóval ízesítjük, az összeolvasztott zsiradékkal összerázzuk. 180...

A zöldségféléket megtisztítjuk, a sütőtök belső, magos részét eltávolítjuk. Kisebb szeletekre vágjuk, és a hosszában kettévágott sárgarépával, valamint a keresztben félbevágott fokhagymával együtt készre sütjük. Az olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a sült tökhúst, a sárgarépát, belenyomjuk a fokhagymát. Felöntjük a tejszínnel, a paradicsomlével...

Az átszitált lisztben és porcukorban elmorzsoljuk a vajat, majd a tojássárgáját hozzáadva gyors mozdulatokkal egynemű tésztává gyúrjuk. Folpakba csomagolva 1/2 órára hűtőbe tesszük, majd körlappá nyújtjuk, és kibéleljük vele a piteformát. Villával megszurkáljuk, és előmelegített, 180 fokos sütőben 10 perc alatt elősütjük. A tojást kihabosítjuk a...