Szarvasgerinc elkészítés: A szarvasgerincet lehártyázzuk, borsozzuk. Forró serpenyőben körbe pirítjuk, majd 120°C-os sütőben sütjük. Maghőmérővel figyeljük, hogy a megfelelő szintig süssük. 54°C-on közepesen sütve az ajánlott. Sütés után meleg helyen pihentetjük, sózzuk, borsozzuk. Pisztácia kruszta elkészítés: Álló mixerben jól összeaprítjuk a hozzávalókat. Tálalás előtt a húst beleforgatjuk. Gesztenyés zeller...

Tisztítsd meg a szarvasgerincet és szeld darabokra. Rövid ideig egyesével áztasd be a póréhagyma rétegeit sós vízbe, aztán egyből mártsd meg őket jéghideg vízben. Fűszerezd a húst egy kis sóval és borssal, majd öntözd meg egy kis olívaolajjal. Tépkedd le a rozmaring leveleit, vágd őket apró...