A megmosott, lecsepegtetett fűszernövényeket apróra vágjuk, elkeverjük a zsemlemorzsával, a mandulával, a citromhéjjal, a fokhagymával és kevés olívaolajjal. A halszeleteket meghintjük sóval és borssal, majd kevés olívaolajon, forró serpenyőben, oldalanként 1/2-1/2 percig sütjük. Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk, mindet befedjük az olajos, zöldfűszeres  keverékkel (keveset félreteszünk...

A bárány húst megmossuk, papírtörlővel megszárítjuk. Sóval, frissen őrölt borssal körbedörzsöljük, olajjal kissé meglocsoljuk, és 2 órát hagyjuk pácolódni. Lefedhető sütőtálba tesszük, aláöntjük a vörösbort, és lefedve 160 fokos sütőben 2 órát sütjük. Közben a burgonyát héjastól lesikáljuk, sós vízben 15-20 percig főzzük, amíg szinte teljesen...