Boros vaddisznóragu
A vaddisznócombot diónyi nagyságúra daraboljuk, a sóval és borssal fűszerezett lisztbe forgatjuk....
A vaddisznócombot diónyi nagyságúra daraboljuk, a sóval és borssal fűszerezett lisztbe forgatjuk....
Egy igazán kiadós és finom marhagulyás akár az egész családnak....
Reszeljük le vagy botmixerrel aprítsuk össze a nyers krumplit. Adjunk hozzá annyi réteslisztet, amennyit felvesz (általában 60 dkg krumplihoz 20-30 dkg lisztet). Olyan állagú tésztát kell kapnunk, mintha hagyományos nokedlit készítenénk. Hozzáadunk sót ízlés szerint és elkeverjük. Kevés lisztet szórunk a tetejére, hogy ne barnuljon...
A lencsét folyó víz alatt alaposan megmossuk. A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymákat és a paradicsomot apróra kockázzuk, a sárgarépát vékony hasábokra, a pórét vékonyra szeljük, a brokkolit kis rózsáira szedjük. A kókuszzsíron üvegesre dinszteljük a vörös- és fokhagymát, hozzáadjuk a köményt, a koriandert, az aprított csilit,...