Kollekció

Jól gyúrjuk össze a tésztához szükséges hozzávalókat. Tekerjük műanyag fóliába, és hagyjuk állni 30 percig. A töltelékhez keverjük össze a ricottát a finomra reszelt parmezánnal (tegyünk félre egy teli evőkanálnyit belőle), fűszerezzük sóval és borssal, majd adjunk hozzá némi citromhéjat és egy kis citromlevet. Vágjuk fel a lazacot...

A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, és vajban üvegesre pároljuk. Lisztet szórunk rá, és további három percig pároljuk, majd felöntjük fehérborral folyamatos keverés mellett. Beleöntjük a hal alaplevet, és még főni hagyjuk öt percig. Beleöntjük a tejszínt, majd ízlés szerint sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük. Az egészet...

Távolítsuk el az ínakat a tonhalról, majd vágjuk körülbelül 3 cm átmérőjű szeletekre. Őröljük meg mozsárban a fűszerkeveréket. Vágjuk apróra, majd keverjük össze a fűszernövényeket. Ízesítsük a tonhalat sóval és borssal, majd forgassuk bele a fűszerkeverékbe. 5. Szórjunk rá némi curryt és citromhéjat. Kevés olajon pirítsuk meg a halszeleteket. Forgassuk...

A zöldségeket, a vöröshagymát és a fokhagymát nagyobb darabokra aprítjuk. Alaposan átöblítjük a kékkagylót és kivesszük azokat, amelyek már kinyíltak. Ezután süssük a zöldségeket egy nagyobb lábasban addig, amíg a hagyma áttetszővé nem válik. Öntsük fel fehérborral, és adjuk hozzá a hal alaplevet. Adjuk hozzá az összes fűszert...